Mikä ihmeen Halolla päähän?

Sielun polulla – jo kolmatta kertaa

Nyt se on pidetty ja mustaa valkoiselle laitettu. Tapahtumapalaverissa päätimme, että Halolla päähän kolmonen järjestetään la 20.5.2023. Vaikka edelleenkin tapahtuman järjestäminen on kutkuttavaa ja hauskaa, niin enää mukana ei kulje se iso epämääräisyyden ja pelon tunne siitä, että miten kaikki hoituu ja onko kaikki nyt varmasti muistettu hoitaa. Kyllähän niitä välipaniikkeja aina matkan varrella saattaa tulla, mutta tuntuipa todella hyvälle tänään istua kolmikkomme kanssa ja käydä tapahtuman pääpiirteet läpi. Asiat tulivat muistista ja jokainen löysi oman tonttinsa. Jotain vanhaa ja tuttua ja jotain uutta ja itsellekin erilaista. Ja vaikka tapahtuman järkkääminen aina ottaa oman aikansa, niin jostain haloisasta syystä ei tämän tapahtuman tekeminen ole kertaakaan tuntunut siltä, että se olisi jostain muusta pois. Oikein taas odotan, että saan ottaa kontaktia luennoitsijoihin ja laitella markkinointiviestejä menemään. Tätä se varmaankin on, kun tekee jotain, joka on sitä omaa sielun suunnitelmaa ja polkua. Silloin kaikki loksahtelee kohdilleen omalla painollaan, eikä isotkaan asiat stressaa liikaa. Eli rakkaat tapahtumakävijämme, vanhat ja uudet, laittakaahan kalenteriin merkintä 20.5 ja vinkatkaa kaverillekin. Paikkatiedot, luennoitsijat yms. yksityiskohdat varmistuvat pala kerrallaan ja näitä palasia voit käydä kurkkailemassa nettisivuiltamme, joita päivitetään sitä mukaa, kun asiat vahvistuvat. Haloa ja lämpöä pimeimpään vuodenaikaamme. Nyt on lupa ladata 🙂

-Heidi

Mikä ihmeen Halolla päähän?

Tapahtumamme saattaa äkkinäisessä herättää ihmetystä. Mikä ihmeen Halolla päähän? Tavataanko saunan takana vai mistä oikein on kysymys? Tapahtumamme sai alkunsa, kun Heidi ja Hannu paluumuuttivat 20 vuoden kaupunkielämäkierroksensa jälkeen takaisin syntymäpitäjäänsä Kinnulaan. Noora oli tehnyt saman valinnan jo vuosia aiemmin ja päätynyt asumaan Lestijärvelle, Kinnulan naapurikuntaan. Olimme kaikki yläasteella samalla luokalla ja yhteys säilyi vaikka opiskelu- ja työelämä johdattikin meitä eri paikkakunnille. Jälleennäkeminen muodostuikin merkityksellisemmäksi kuin olimme aavistaneetkaan, kun havaitsimme, että meitä kaikkia oli elämän pyörteissä lyöty Halolla päähän. Lyönnit olivat olleet sen verran napakoita, että kenenkään meistä ei tarvinnut kyseenalaistaa Halon voimaa ja olemassaoloa. Meille Halo on sielunvaloa, jonka oivaltamiseen ja tiedostamiseen tarvitaan joskus melko rajujakin kolautuksia ja suunnan muutoksia. Jokainen meistä on käynyt oman reittinsä Halonpolulle, mutta miten huikeaa on, että meidän polkumme löysivät toisensa ja saamme nyt kulkea yhteistä sielunperheen matkaa toinen toisiamme tukien ja vahvistaen.

Melko pian jälleennäkemisen jälkeen aloimme jo pohtia miten voisimme omalta osaltamme lisätä Halon määrää pohjoisen Keski-Suomen alueella. Olimme jo tutustuneet omilla oivalluksen poluillamme erilaisiin valotyöntekijöihin ja parantajiin sekä kouluttautuneet myös itse eri tyyppisiin hoitomenetelmiin. Tuntuikin luontevalle lähteä suunnittelemaan henkiseen hyvinvointiin ja luontaishoitoihin liittyvää tapahtumaa. Ensimmäinen tapahtuma näki Halonsa 21.5.2021 Salamajärven kansallispuiston idyllisessä luontoympäristössä Koirasalmen luontotuvalla. Kun päätös tapahtumasta oli lyöty lukkoon, yllätyimme positiivisesti, kuinka helposti kaikki lähti sujumaan. Puskaradio ja facebook mainonta saivat puhelimemme soimaan ja pian meillä olikin parikymmenta hoitajaa, luennoitsijaa ja tuotemyyjää kasassa. Itse tapahtumapäivä oli koko toukokuun kylmin ja epäilimme, että lähtevätkö ihmiset räntäsateessa metsän keskelle, mutta aivan turhaan. Tapahtumalle oli selkeää tilausta ja 150 Halon tarvitsijaa saapui paikalle ja tupa oli täynnä. Huikeaa oli myös kokea se lämmin energia, joka paikalla olijoista syntyi. Tapahtumalle pyydettiinkin heti jatkoa ja hoitajat alkoivat samantien ilmoittautumaan seuraavaan tapahtumaamme. Hetken tapahtumasta toivuttuamme olikin selvää, että Halolla päähän-tapahtuman tarina tulee jatkumaan. Emme kuitenkaan halua lukita tapahtumaamme tiettyyn paikkaan ja formaattiin, vaan tahdomme viedä Haloa eri paikkoihin, joten kevään 2022 paikaksi valikoitui Maaseutuhotelli Hirvikoski Lestijärven rantamaisemissa. Kirjoittaessani tätä blogia joulun aikaan 2021 tuntuu keväinen toukokuu vielä varsin kaukaiselta, mutta järjestelytyöt ovat jo täydessä vauhdissa. Iloksemme olemme saaneet huomata, että Halon taika toimii jälleen ja asiat etenevät hyvässä energiassa. Kiitollisina siitä, että meitä lyötiin Halolla päähän, haluamme tarjota Halokokemuksia myös muille. Sitä on Halolla päähän. 

– Heidi